HTML

Megazanyád

Az ars-poetica nagyjából úgy néz ki, hogy nálam mindent szabad, flamewar, trollok, welcome, dühöngjétek ki magatokat, hiszen az elfojtott feszültség belétek büdösödik és savanyú idegesítő mások agyára menő vénember lesz belőletek!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Welcomecikk, azaz miért vagyok itt, és mi a célom

rootshaper 2010.08.27. 09:51

Sziasztok, egyből bele is vágnék a lecsóba engedelmetekkel. Vannak bizonyos gondok, gondok, amiket jó, ha az ember nem tart magában, mert mint ahogy azt a blogom infója is mondja okosan: belénk büdösödik. Így van ez velem is általában, szeretek minden olyan dolgot, ami idegesít, a lehető legalpáribb módon megalázni, eltiporni, megsemmisíteni a szavak igenis létező erejével. Nekem ez a fegyverem, ezzel védem meg magam az olyan dolgok ellen, mint Molnár -csöcs- Anikó, vagy a békávé ellenőrök. Fontosnak tartom azt, hogy adjunk teret az ellenvéleménynek, ne csak a pozitívat fogadjuk el, vagy azt, amit le akarnak nyomni a torkunkon, nem túl kellemes kaparó, öklendező érzést keltve ezzel. Nem kell mindíg nyelni, adj hangot undorodnak, útálatodnak, meglátod jobb lesz.

Eleddig a web4 nevű rendszerben vezettem egy blogot, már több mint két hete, mikor is a mai nap történt egy kellemetlen incidens, ugyanis a blog motorja finoman szólva is geciszar. Kiforratlan, gyenge és primitív. Nem is tudom, miért ott kezdtem el publikálni a dolgaimat. Ja, de, azért, mert az egy Gamestar-os kezdeményezés, én meg szeretem a Gamestart. De már nem. Meg a web4-et sem.

Ott az volt a neve a blogomnak, hogy Dühöngő, de sajnos itt ez a név már foglalt volt. Ez úton is küldöm rothasztó átkaimat annak a blognak a szerkesztőjének, aki 2008. Augusztusa óta nem is publikált semmit, de foglalja a blogom nevét! Rohadjá szét, olymódon, hogy felhabzik a bőröd és szépen lemállik a csontjaidról mint a mosogatószeres víz a fazékról. Úgy.

Tehát visszatérve eredeti problémámra, van ugye ez a web4, amitől mindenkit óva intek, hogy használja, mert nem tud sem menteni, sem visszacsinálni SEMMIT! Ma nekiálltam hegeszteni egy bejegyzést és külön egy béna kis ablakból HTML kódot a szövegbe illesztve, majd azt módosítva sikeresen megkajálta a másfél órája szerkesztett posztomat, képestül, szövegestül, mindenestül. Hát anyád. Használjak nótpedet, mielőtt bemásolom a blogmotorba, vagy mi az anyám? Ugyan már. Pusztuljon el, aki ezt így, ilyen rühedelem módon oldotta meg. Picsába.

De már zárom is soraimat, még annyit tennék csak gyorsan hozzá, hogy mivel onnan menekítem át a blogomat ide, időről időre fel fognak tűnni az ott már publikált cikkeim, addig is lustulhatok, nem kell a kis kacsómat meg se mozdítani, hogy népes rajongótáborra tegyek szert. Fakk jea.

Címkék: blog poszt welcome dühöngő web4 megazanyád

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megazanyad.blog.hu/api/trackback/id/tr92251330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása